top of page
Sök
Preppa

10 anledningar att gå digitalt

I den moderna restaurangbranschen är effektivitet och anpassningsbarhet avgörande för framgång. Att finnas tillgänglig digitalt har blivit ett naturligt steg och ett måste för restauranger. som vill möta kundernas förändrade förväntningar. Preppa erbjuder restauranger en digital plattform som hjälper dem att optimera sin kapacitet, öka intäkterna och minska matsvinnet. Vi gör detta genom att jobba med "eat later" istället för "eat now". Detta gör att du har en möjlighet att förbereda och preppa dina beställningar i förväg. Helt enkelt lite som catering men ändå inte - därför kallar vi det "micro-catering".

Här är 10 anledningar till varför din restaurang bör överväga att gå digitalt med Preppa.


1. Optimera outnyttjad kapacitet


Genom att använda Preppa kan du utnyttja dina restaurangs lugnare timmar på ett effektivt sätt. Under tider då du inte har lika många gäster kan du förbereda matlådor och middags kit, vilket maximerar användningen av din personal och resurser.


Istället för att låta kökets kapacitet stå oanvänd, genererar du extra intäkter genom att erbjuda färdiglagade måltider till kunder som hämtar upp dem senare.


2. Minska matsvinnet


Att använda digitala tjänster som Preppa hjälper dig att minska matsvinnet. Genom att kunna nå till nya kunder och sälja matlådor med ingredienser som annars kanske hade gått till spillo, kan du använda råvaror på ett mer hållbart sätt. Detta bidrar inte bara till miljön utan minskar även dina kostnader för att kassera mat.


3. Attrahera nya kunder


Digitala plattformar hjälper din restaurang att nå nya kunder som söker flexibla och bekväma matlösningar. Många konsumenter föredrar idag att beställa och planera sina måltider i förväg, och med en digital säljkanal kan din restaurang enkelt tillgodose detta behov.


4. Förenkla orderhanteringen


Med digital beställningstjänster blir det enkelt att hantera beställningar digitalt. Istället för att behöva ta emot beställningar via telefon eller på plats, sker allt genom appen. Du kan strömlinjeforma din effektivitet och få en tydlig översikt över dagens beställningar och kan planera din produktion därefter.


5. Öka intäkterna utan stora investeringar


Att gå digitalt behöver inte innebära stora investeringar. Med t.ex Preppa får din restaurang tillgång till en ny inkomstkälla utan att behöva bygga om eller anpassa köket. Genom att erbjuda matlådor via plattformen kan du dra nytta av din befintliga verksamhet och skapa ytterligare intäkter utan stora förändringar. Koppla på och vänta på odrar.


6. Bättre planering och flexibilitet


Genom att använda Preppa kan du planera din produktion mer exakt. Du vet redan i förväg hur många beställningar som har gjorts och kan anpassa dina inköp och ditt kök efter det faktiska behovet. Detta innebär mindre matsvinn, bättre kontroll över råvaror och minskad stress för personalen.


7. Förbättra kundupplevelsen


Kunderna söker idag efter bekväma, flexibla lösningar, och genom att erbjuda digitala beställningsmöjligheter kan du förbättra deras upplevelse av din restaurang. Preppa gör det enkelt för kunder att beställa när det passar dem, och de kan känna sig trygga i att deras mat kommer att vara klar när de hämtar den. Den här typen av flexibilitet skapar nöjdare kunder och stärker ditt varumärke.


8. Hållbar profil


I takt med att konsumenterna blir alltmer medvetna om hållbarhet, kan din restaurang stärka sin hållbara profil genom att använda digitala lösningar som Preppa. Genom att minska matsvinn och erbjuda en plattform som är anpassad för moderna, medvetna konsumenter visar du att din restaurang tar sitt ansvar för miljön.


9. Möjlighet att nå fler målgrupper


Med en digital plattform som Preppa kan du nå målgrupper som kanske annars inte skulle besöka din restaurang. Många människor föredrar att förbeställa och hämta upp sin mat, särskilt de som har en hektisk vardag. Genom att erbjuda denna tjänst kan du tilltala allt från kontorsarbetare till småbarnsföräldrar och studenter.


10. Framtidssäkra din verksamhet


Digitalisering är inte längre en trend – det är en nödvändighet. Genom att gå digitalt med Preppa framtidssäkrar du din restaurangs verksamhet. Den digitala världen utvecklas ständigt och de restauranger som anammar teknologin nu kommer att ligga steget före konkurrenterna i framtiden. Genom att vara del av en modern plattform som Preppa kan du säkerställa att din restaurang är redo att möta framtidens utmaningar och möjligheter.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page