top of page
Sök
Preppa

Preppa – En revolution för hållbar livsstil och restaurangoptimering

Uppdaterat: 2 okt.

Preppa är en banbrytande plattform som syftar till att förändra hur vi ser på matplanering och beställning av mat. Genom att förena konsumenternas behov av tidsbesparing med restaurangers outnyttjade kapacitet, erbjuder Preppa en lösning som inte bara förenklar vardagen för konsumenten, utan också är bra för restauranger och besöksnäringslivet. Vår ambition är att Preppa kommer kunna hjälpa både individer och restauranger att leva och verka hållbart genom att minska matsvinn och skapa långsiktig ekonomisk hållbarhet.


“Vi grundade Preppa med visionen att hjälpa både konsumenter och restauranger att nå en bättre balans i sina liv och verksamheter. Vi som konsumenter hade samma fråga varje dag ‘vad ska vi äta idag?’, ofta var den också negativt laddad. Som krögare såg vi samtidigit att våra kök stod och väntade på gäster när dagens preperation var klar - detta ledde oss till idén att slippa koppla ihop frågan om dagen middag med våra stillastående kök. Vi ser teknologi som nyckeln till att möta framtidens hållbarhetsutmaningar, specielt efter Pandemin då besöksnäringslivet fått en riktig törn” säger Mehiar Moukbel, grundare av Preppa. “Vårt mål är att minska den stress många känner i vardagen och samtidigt ge restauranger verktyg att optimera sina resurser och i förlängningen minska matsvinn.”

“Vårt mål är att minska den stress många känner i vardagen och samtidigt ge restauranger verktyg att optimera sina resurser och i förlängningen minska matsvinn.”

Med Preppa kan konsumenter enkelt planera och beställa hälsosamma måltider från lokala restauranger. Plattformen fungerar som en bro mellan restaurangers outnyttjade kapacitet, vi kallar det micro-catering, då konsumenternas behov av tidsbesparande måltidslösningar förbeställs, och restaurangerna kan förbereda precis så mycket som de har fått beställning på. Preppa strävar efter att ge både konsument och krögare ett verkatyg att göra hållbarhet enkelt och tillgängligt för alla.

“Vi vill skapa en framtid där varje måltid är ett steg mot en stressfri vardag, både för konsumenter och restauranger. Det handlar om att värdesätta vår tid och våra resurser.” tillägger Moukbel.


Om Preppa

Preppa är en digital plattform som hjälper konsumenter att enkelt planera och beställa måltider från lokala restauranger med ledig kapacitet. Genom att koppla samman konsumenters behov av hälsosamma måltider med restaurangernas outnyttjade resurser, bidrar Preppa till att minska matsvinn och skapa en mer hållbar vardag. Via appen kan användare förbeställa mat och få den levererad eller hämta på plats, vilket sparar tid och minskar stress. Preppa erbjuder en enkel lösning som gynnar både konsumenter och restauranger.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page